Harga Runtuh!!!! Dapatkan Baby Prewalker Dan Kasut Budak Di SM Little Footwear Click Here!

Ad 468 X 60

Tuesday, April 9, 2013

Widgets

Peperiksaan Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41 - 13 April 2013

Hari ni aku dapat sms notification dari SPA yang aku terpilih untuk menduduki exam untuk Pegawai Tadbir Dan Diplomatik M41. Dapat je sms tu apa lagi cepat-cepat aku buka web SPA nak check betul ke dapat. Alhamdulilah memang confirm dapat untuk exam PTD ni. 

Tak sangka pulak dapat coz tahun lepas aku dah pergi dah pun ambik exam ni tapi tak lepas pun. Memang dah jangka pun untuk fail sebelum ni coz tak bersedia sangat. Harap-harap kali ni lepas lah untuk exam ni.......at least dah tahu juga la sikit-sikit soalan dia macam mana coz dah pernah ambik tahun lepas.

Bagi sesape yang seangkatan dengan aku tu untuk ambik exam PTD 13 April ni aku ucapkan Good luck untuk korang semua. Kalau dah rezeki tak kemana kan...tapi kena lah sertakan dengan usaha, doa dan tawakal.



SHARE THIS POST   

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati
Author: MNSAR
MNSAR bermula menulis blog untuk suka-suka di samping berkongsi apa sahaja di dalam blog. Kini objektif blog bagi MNSAR adalah untuk menjana pendapatan sampingan dengan dunia blogging. Read More →

0 comments:

Terima Kasih diatas komen dan pendapat anda.

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

JOIN THE TEAM